Diensten

Voor elk MKB bedrijf bezitten wij bewezen oplossingen

Praktische begeleiding en focus op gericht advies staan bij ons centraal. Duidelijke antwoorden geven op uw ondernemersvraagstukken, pro-actief met u meedenken en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur zijn een drietal voorbeelden van onze manier van ondersteuning. Ons doel? Dat u zorgeloos kunt ondernemen. 

Binnen de dagelijkse administratieve werkzaamheden verzorgen wij met name:

Ook voor specialistische vraagstukken 

Wij bieden naast administratieve-, accountancy- en fiscale diensten ook ondersteuning op andere vakgebieden waarbij specialistische kennis geboden is. Zo kunnen onze cliënten ook bij ons terecht voor advies, ondersteuning en uitvoering van werkzaamheden op het gebied van o.a. pensioenen, juridische zaken, personeel en organisatie, bedrijfsoverdracht, subsidies, estate planning en franchising.

Meest optimale oplossing voor uw situatie

Al deze werkzaamheden worden voor het grootste gedeelte binnen Administratiekantoor C. Mulder uitgevoerd. Een relatief klein kantoor kan geen specialist zijn op alle gebieden. Wij werken dan ook nauw met een aantal betrouwbare specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht of fiscaliteit. Al naar gelang de situatie schakelen we deze in overleg met u in. Zo kunt u met elk administratief vraagstuk bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op!

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op