Geen tijd voor uw administratie? Wij helpen u graag!

Gestart in 1996 is Administratiekantoor C. Mulder in Leeuwarden uitgegroeid tot een vakkundige, open en alerte organisatie met 4 ervaren medewerkers. Ons administratiekantoor in Leeuwarden richt zich met name op ondernemers en instellingen binnen het MKB-segment.

Onze ervaring is dat ondernemers weinig tot geen tijd hebben voor het uitvoeren van werkzaamheden die betrekking hebben op de administratie. Onze organisatie ondersteunt u als ondernemer hierbij. Wij bieden u daarom - naast het verzorgen van uw financiŽle administratie - een zo compleet mogelijk aanbod van diensten. 

Wij werken volgens onze eigen code:

  • Geen verplichtingen vanuit de klant: de samenwerking die wij met onze cliŽnten aangaan zijn niet gebonden aan een bepaalde tijdsduur. Wanneer de samenwerking niet naar wens verloopt bent u als ondernemer vrij om deze samenwerking per direct te beŽindigen;
  • Het bieden van kwaliteit: kwaliteit heeft onze volle aandacht. Wij zijn continu bezig met educatie. Wij beschikken over parate kennis die wij graag voor u inzetten;
  • Een heldere werkwijze: onze werkwijze wordt gekenmerkt door deskundigheid, integriteit en open persoonlijk contact. Onze tariefstelling is concurrerend en berust op een open calculatie. Wij streven naar langdurige relaties met onze gehele klantenportefeuille.

Neem contact met ons op!

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op